Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εννοιολογικός χάρτης: "Οι ανάγκες του ανθρώπου"

Εννοιολογικός χάρτης: "Οι ανάγκες του ανθρώπου"
ΤΑΞΗ: Α' Δημοτικού 
ΜΑΘΗΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Στα πλαίσια της διδασκαλίας της ενότητας "Οι Ανάγκες του Ανθρώπου", της Μελέτης Περιβάλλοντος Α' δημοτικού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά ο παρακάτω εννοιολογικός χάρτης.

Σε αυτόν τον εννοιολογικό χάρτη φαίνονται οι έξι βασικές ανάγκες του ανθρώπου και συγκεκριμένα των παιδιών. Οι εικόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του μαθητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με σκοπό οι ανάγκες που απεικονίζονται να γίνουν πιο εύκολα αντιληπτές και κατανοητές.
Περισσότερους εννοιολογικούς χάρτες πάνω στο θέμα μπορείτε να βρείτε στο ομαδικό wiki, πατώντας εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστούγεννα 2018

Η αγαπημένη μας χριστουγεννιάτικη περίοδος πλησιάζει και ανυπομονούμε! Οικογένεια, φαγητά, βόλτες, ταξίδια, ύπνος, έλατα, λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια παντού, όλα αυτά περιγράφουν τα Χριστούγεννα που τόσο πολύ αγαπάμε! Είσαστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ένα χριστουγεννιάτικο ερωτηματολόγιο ;  Φόρτωση...

Cyberbullying, ελληνιστί: Κυβερνοεκφοβισμός

Το cyberbullying απασχολεί όλο και περισσότερους στις μέρες μας, τόσο μαθητές, όσο και γονείς και εκπαιδευτικούς. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα βίντεο και εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με το θέμα του cyberbullying. Κύρια χαρακτηριστικά Παραδοσιακού και Διαδικτυακού Εκφοβισμού Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο σχετικά με τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό, κατάλληλο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο "Σταματήστε την ηλεκτρονική περενόχληση". Κατάλληλο για μαθητες. Πάτα στην εικόνα και μεταφέρσου στο esafetykit για να μάθεις και παίξεις με τα εκπαιδευτικά λογισμικά. Κατάλληλο για μαθητές. Τώρα είσαι έτοιμος να αυτοαξιολογήσεις όσα έμαθες; Πάτα στην εικόνα για να ξεκινήσεις το quiz:

Επιστροφή στα θρανία με παιχνίδι

Ώρα για επανάληψη! Παίξε και μάθε με τον Φουντούλη! Πάτα εδώ ή πάνω στη εικόνα για να ξεκινήσει το παιχνίδι, είσαι έτοιμος;